gallery/diner bij zwembad
gallery/2017 06 03 feestavond geert en tara
gallery/20170603 huwelijksdiner 2_203041 lr

Wij zijn Liesbeth Koenen-Rakhorst en Guido Koenen en samen organiseren wij Italiaanse bruiloften In Italië op ons eigen appartementencomplex Pian della Bandina.

Sinds april 2015 wonen en werken wij in Città della Pieve in Umbrië, op de grens met Toscane, waar ons prachtige landgoed ligt.

 

Liesbeth is de weddingplanner en Guido regelt alles achter de schermen op ons landgoed.

 

Liesbeth heeft jarenlange ervaring in de horeca waar zij als gastvrouw bruiloften plande en organiseerde. Tevens is zij het aanspreekpunt voor de aanstaande bruidsparen en hun gasten. Door haar ervaring in de horeca kwam zij op het idee om ook bruiloften in Italië te organiseren.

Het is haar passie om de aanstaande bruidsparen de dag van hun leven te geven. Daarbij zorgt zij voor het stuk persoonlijke ondersteuning, want een bruiloft moet een feest zijn en daar zorgt zij voor. Tevens is zij visagiste en kan de make-up verzorgen van de bruid en eventueel de gasten.

 

Wat veel bruidsparen erg belangrijk vinden, is dat wij de hele dag aanwezig zijn. Vaak regelt een weddingplanner alleen alle papieren, de accommodatie en diner en is verder niet aanwezig bij de dag zelf, maar Liesbeth en Guido zorgen ervoor dat zij aanwezig zijn tijdens jullie verblijf.

 

Guido was in Nederland accountmanager bij een groot Italiaans bedrijf. Hierdoor is hij enorm geschikt om het zakelijke gedeelte op te pakken en onderhandelingen te voeren met de toeleveranciers voor de bruiloften. Hiervoor moet het nodige worden geregeld om de wensen van het bruidspaar goed te vertalen.

Hij zorgt er bijvoorbeeld voor dat, als Liesbeth met het bruidspaar en gasten naar de trouwlocatie is, de bloemist en de cateraar er op tijd zijn en alles zo wordt neergezet zoals met jullie afgesproken.

 

Wij hebben een groot netwerk in Città della Pieve en omgeving. Hierdoor kunnen wij diensten van anderen voor scherpe prijzen inkopen en weten welke leveranciers goed zijn en hun afspraken nakomen.

­

Wie zijn wij